Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Hjemmeside
 

 Velkommen

 

Sunnhordland Interkommunale Innkjøpsforum
Bømlo, Fitjar, Kvinnherad, Stord og Tysnes

Sunnhordland Interkommunale Innkjøpsforum er eit samarbeidsprosjekt på innkjøp mellom kommunane Stord, Bømlo, Fitjar, Kvinnherad og Tysnes. Stord kommune er vertskommune for ordninga og har tilsett innkjøpssjef i heil stilling. Den enkelte kommune i samarbeidet har i tillegg oppnemnt ein særskilt innkjøpsansvarleg, som er medlem av det felles innkjøpsforumet.

 

Interkommunal innkjøpssjef: Marianne P. Fjeldstad

 

 

 EHF - Innføring av EHF filformat for faktura

 

KRAV OM FAKTURA PÅ EHF FORMAT:

1. jaunar 2015 må alle leverandørar til kommunane levere faktura på EHF format. Allereie frå 01/07/2012 var kommuane i vår region klar til å ta i mot faktura på dette formatet og vi ser ei gledeleg utvikling ved at det kjem nye leverandørar til kvar månad.

 

 

 

 

 

 

Kommunane Bokn, Bømlo, Eidfjord, Etne, Fitjar, Fusa, Haugesund, Jondal, Kvinnherad, Odda, Samnanger, Sauda, Stord, Sveio, Tysnes, Tysvær, Ullensvang, Ulvik, Utsira og Vindafjord etablerte i 2011 eit samarbeid for å samordne arbeidet med tilrettelegging for å møte kravet. 1. juli var me klar til å ta i mot faktura på dette formatet og i løpet av 2. kavartal 2013 me også kunne sende ut faktura på samme format.

Frå 01.juli 2012 byrja me, ved etablering av nye avtaler, å stille krav til våre leverandørar om at faktura til desse kommunane berre skal leverast på EHF format. Den store vinnaren er miljøet som endeleg vil sjå nedgang i papirbruk. Både me som kundar og våre leverandørar vil oppnå effektiviserings og kostnadsgevinst gjennom denne ordninga.

INFORMASJON TIL VÅRE LEVERANDØRAR -

På DIFI sine websider finn ein det meste ein treng av informasjon for å komme i gong.

http://www.anskaffelser.no/e-handel/faktura

Implementeringsveileder:
http://www.anskaffelser.no/filearchive/implementeringsveileder-for-ehf-faktura-og-kreditnota-v1.4_1.pdf

Ytterlegare informasjon kan ein få ved å sende slik førspurnad på epost til felles e-handelsressurs; Ilja.serov@bomlo.kommune.no

  

 

  

 
 
 

 Nyhende

 
Bruk Skift+Enter til å åpne menyen (nytt vindu).
  
  
  
  
02.09.2013 07:35